*مطمئن شوید پس از پایانِ ادغامِ هوشیاری تان با یک انسان یا حیوان، که هاله و چاکراهای خود را تمیز کرده چرا که افکار و اعتقادات آنان می تواند بر شما تاثیر بگذارند. چه انسان، چه حیوان چه گیاه، مطمئن شوید که موجودی که میخواهید با آن هوشیاری خود را ادغام کنید، حداقل موجودی سالم باشد.
مراقبه اول:
1. یک شیء را انتخاب کنید: کریستال، میز - هر چه در اتاق دارید. مبتدی ها بهتر است با یک شیء یکپارچه تمرین کنند. به عنوان مثال یک سنگ یا یک عدد تاس.
2. در حالتِ راحتی قرار گرفته و وارد خلسه شوید.
3. چند دقیقه به شیء ای که با آن میخواهید ادغام شوید نگاه کنید. سپس چشمانتان را ببندید و شیء را در ذهن خود مجسم کنید.
4. حال، در ذهن خود آن شیء را به قدری بزرگ کرده تا بتوانید وارد آن شوید.
5. با شیء یکی شده، و حواسِ اختریِ خود را فعال کنید. چه می بینید؟ چه می شنوید؟ چه بویی حس میکنید؟ چه حسی دارید؟ درونِ شیء گرم است یا سرد؟ چه چیزهایی را حس می کنید؟ اگر شیء بر روی سطح سفتی است (مانند میز)، آن سطح را حس کنید.
مراقبه دوم:
همان قدم های بالا را بگذرانید، با این تفاوت که ایندفعه هدفتان باید یک گیاه باشد. گیاه می تواند یک درخت باشد یا حتی یک برگِ چمن. اگر صاحب گیاهِ خانگی نیستید، باید این فعالیت را بیرون از خانه انجام دهید. مهم است که گیاه، زنده باشد.
در این تمرین سعی کنید خاک و زمین را از ریشه گیاه حس کنید. اگر بیرونِ خانه هستید، سعی کنید که حسی که این گیاه، نسبت به سایر گیاهان اطرافش را می دهد را درک کنید. چه حسی دارد؟
مراقبه سوم:
اکنون، همین فعالیت بالا را با یک حیوان انجام دهید. اگر نزدیکِ حیوانی نیستید، میتوانید این حیوان را تصور کنید. اگر حیوان خانگی دارید، با آن ادغام شوید. با چشمانِ آن، نگاه کنید. با گوشهای آن، بشنوید و با پاهای آن، زمین را حس کنید. بدنِ حیوان چه حسی دارد؟ آیا گرم است یا سرد؟ آیا حیوان گرسنه است؟ حیوان شما چه بوهایی را در مکان حس می کند؟ از دماغ آن استفاده کنید. حیوان شما به چه فکر میکند؟ (حیوانات، تصویری فکر می کنند).
مراقبه چهارم:
حالا همین کار را با فردی که می شناسید، انجام دهید. هر روز می توانید فردِ متفاوتی را انتخاب کنید. با ذهنِ آنها فکر کنید.
کارهایی که تمرینات بالا انجام می دهند:
اینها بسیار مهم هستند و کارهای زیادی انجام میدهند. هنگامی که در این مهارت حرفه ای شوید، می توانید:
© حق النشر 2005, وزارت شادیِ شیطان;
کتابخانه کنگره، شماره: 12-16457